Ευρώπη

Που Να Μείνεις Στην Σόφια, οι Καλύτερες Περιοχές

Η Σόφια, η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, δελεάζει τους ταξιδιώτες με ένα σαγηνευτικό μείγμα αρχαίας ιστορίας, πολιτισμού και σύγχρονης γοητείας. Φωλιασμένη στους πρόποδες του βουνού Vitosha, αυτή η δυναμική μητρόπολη είναι ένας θησαυρός για όσους αναζητούν μια καθηλωτική εμπειρία τόσο στην παράδοση όσο και στη σύγχρονη ζωή.

Παράλληλα η Σόφια προσφέρει μια σειρά από γειτονιές, καθεμία με τη δική της μοναδική γοητεία και αξιοθέατα. Η καλύτερη περιοχή για να μείνεις στην Σόφια σαν τουρίστας εξαρτάται από τις προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα και το είδος της εμπειρίας που αναζητάς.

Αποποίηση Ευθύνης: Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει affiliate links. Αυτό σημαίνει πως αν αγοράσεις κάτι από τους εξωτερικούς συνδέσμους εγώ θα λάβω μια μικρή προμήθεια. Δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κόστος για σένα όμως αυτό συμβάλλει στα έξοδα συντήρησης αυτής της ιστοσελίδας. Ευχαριστώ πολύ.


HotelStarsRating (/10)LocationBook
Sofia Balkan Palace★★★★★8.1CentrumClick here
Crystal Palace Boutique Hotel★★★★8.9Oboroishte Click here
Rosslyn Central Park Hotel Sofia★★★★8.8Λεωφόρος VitoshaClick here
Hotel Marinela Sofia★★★★★7.4LozenetsClick here
Blue Label Apart House★★★★8.9Studentski GradClick here
Grami Hotel Sofia★★★★8.7MladostClick here
Booking.com

Οι Καλύτερες Περιοχές της Σόφιας για Διαμονή

1. Κέντρο

Το κέντρο της Σόφιας περικλείει όλη την πλούσια ιστορία και τη σύγχρονη ζωντάνια της πόλης και αποτελεί τον πολυσύχναστο κόμβο της βουλγαρικής πρωτεύουσας. Κατά συνέπεια είναι η ιδανική επιλογή για όλους όσους την επισκέπτονται πρώτη φορά.

Ο εμβληματικός καθεδρικός ναός Alexander Nevsky, ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα και σύμβολο της Σόφιας, κοσμεί την καρδιά αυτής της περιοχής.

Περπατώντας στη ζωντανή λεωφόρο Vitosha, οι επισκέπτες συναντούν ένα μείγμα από μοντέρνα καταστήματα κάθε είδους, καφέ και εστιατόρια, με αποτέλεσμα το σημείο να είναι ιδανικό για ψώνια και χαλαρό φαγητό.

Εθνικό Παλάτι Πολιτισμού NDK

Το Εθνικό Παλάτι Πολιτισμού (NDK), ένας εξέχων πολιτιστικός χώρος, φιλοξενεί συχνά εκδηλώσεις, παραστάσεις και εκθέσεις, προσθέτοντας με την σειρά του στη δυναμική ατμόσφαιρα.

Με τα ιστορικά ορόσημα, την ζωντάνια και την εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, το κέντρο της πόλης προσφέρει στους τουρίστες (ιδιαίτερα όσους την επισκέπτονται πρώτη φορά) την κατάλληλη βάση για να εξερευνήσουν τα ποικίλα αξιοθέατα της Σόφιας.

Τι να Δεις στο Κέντρο της Σόφιας

Θέατρο Ivan Vazov
  • Καθεδρικός Ναός Αλεξάνδρου Νιέφσκι: Θαύμασε το μεγαλείο αυτού του εμβληματικού ορθόδοξου καθεδρικού ναού, γνωστού για την εκπληκτική αρχιτεκτονική και το πλούσιο εσωτερικό του διακοσμημένο με εξαιρετικές τοιχογραφίες και εικόνες.
  • Λεωφόρος Vitosha: Κάνε μια χαλαρή βόλτα στη λεωφόρο Vitosha, τον κύριο εμπορικό δρόμο της Σόφιας. Εξερεύνησε μια ποικιλία καταστημάτων, μπουτίκ, καφέ και εστιατορίων. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσεις τη ζωντανή ατμόσφαιρα.
  • Εθνικό Παλάτι Πολιτισμού (NDK): Κάνε μια επίσκεψη στο Εθνικό Παλάτι Πολιτισμού, ένα πολυλειτουργικό συγκρότημα που φιλοξενεί μυριάδες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, εκθέσεις και συνέδρια. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποια εκδήλωση, το ίδιο το κτίριο είναι εντυπωσιακό.
Ερείπια παλιάς εκκλησίας στο Αρχαιολογικό Συγκρότημα Serdika
  • Αρχαιολογικό Συγκρότημα Serdika: Ανακάλυψε τα ιστορικά στρώματα της Σόφιας εξερευνώντας το Αρχαιολογικό Συγκρότημα Serdika, ένα υπαίθριο μουσείο που παρουσιάζει τα ρωμαϊκά ερείπια της πόλης. Θα έχεις την ευκαιρία να δεις τους αρχαίους δρόμους, τα τείχη και τα κτίρια που έχουν διατηρηθεί κάτω από τη σύγχρονη πόλη.
  • Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Σόφιας και Πανεπιστημίου St. Kliment Ohridski: Θαύμασε την αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου της Σόφιας και τη γειτονική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου St. Kliment Ohridski, που βρίσκονται στην καρδιά του κέντρου της πόλης.
  • Τζαμί Banya Bashi και κεντρικά λουτρά: Ζήσε την ποικιλομορφία της Σόφιας κάνοντας μια επίσκεψη στο τζαμί Banya Bashi. Πρόκειται για ένα τζαμί της οθωμανικής εποχής και τα κοντινά κεντρικά λουτρά.
  • Ροτόντα Αγίου Γεωργίου: Εξερεύνησε τη Ροτόντα του Αγίου Γεωργίου, ένα αρχαίο κτίριο από κόκκινα τούβλα που έχει εξυπηρετήσει διάφορους σκοπούς κατά τη διάρκεια των αιώνων, συμπεριλαμβανομένου ενός ρωμαϊκού ναού και αργότερα μιας χριστιανικής εκκλησίας.
  • Αρχαίο Αμφιθέατρο Serdica: Ανακάλυψε τα ερείπια του Αρχαίου Αμφιθεάτρου Serdica, ενός αρχαιολογικού χώρου που προσφέρει μια ματιά στην κουλτούρα ψυχαγωγίας της ρωμαϊκής εποχής.
  • Πάρκο Zaimov: Χαλάρωσε στο πάρκο Zaimov, μια καταπράσινη όαση στην καρδιά της πόλης, ιδανική για μια γαλήνια απόδραση ή μια χαλαρή βόλτα.
  • Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Βυθίσου στην πλούσια ιστορία της Βουλγαρίας κάνοντας μια επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το οποίο στεγάζει μια τεράστια συλλογή αντικειμένων που καλύπτουν διάφορες περιόδους.


2. Oboroishte

H περιοχή του Oboroishte είναι ιδανική αν ταξιδεύεις με παιδιά, εξαιτίας της χαλαρής και γαλήνιας ατμόσφαιρας σε σύγκριση με το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης. Με πάρκα όπως το πάρκο Oborishte και το κοντινό Borisova Gradina, θα απολαύσετε οικογενειακά χαλαρούς περιπάτους, πικνίκ και υπαίθριες δραστηριότητες.

Το Oborishte προσφέρει επίσης μια γνήσια τοπική εμπειρία με τους γοητευτικούς δρόμους, την ιστορική αρχιτεκτονική και μια ποικιλία από μικρά καταστήματα, αρτοποιεία και καφετέριες.

Παράλληλα ενώ είναι πιο ήσυχη περιοχή, παραμένει καλά συνδεδεμένη με το κέντρο της πόλης μέσω των δημόσιων συγκοινωνιών. Αυτό επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα κύρια αξιοθέατα της Σόφιας, ενώ απολαμβάνεις ένα πιο ήσυχο καταφύγιο τα βράδια.

Η διαμονή στο Oborishte παρέχει την ευκαιρία να ζήσεις τη ζεστασιά της τοπικής φιλοξενίας, καθώς θα αλληλεπιδράς με τους κατοίκους και ίσως ανακαλύψεις κρυμμένα “διαμάντια” που θα σου συστήσουν οι ντόπιοι.

Τι να Δεις στην Oboroishte

  • Εθνικό Θέατρο Ιβάν Βάζοφ: Παρακολούθησε μια παράσταση ή απλά θαύμασε την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του Εθνικού Θεάτρου Ivan Vazov, του παλαιότερου και πιο διάσημου θεάτρου της Βουλγαρίας.
  • Gradski Park: Απόλαυσε μια χαλαρή βόλτα στο Gradski Park, έναν ήσυχο χώρο πρασίνου με γλυπτά, σιντριβάνια και παιδική χαρά. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από την φασαρία της πόλης.
  • Όπερα και Μπαλέτο Σόφιας: Αν αγαπάς τις τέχνες του θεάματος, θα πρέπει να επισκεφθείς την Όπερα και το Μπαλέτο της Σόφιας, που βρίσκεται κοντά στο Oborishte.
  • Borisova Gradina: Κάνε μια μικρή βόλτα στο Borisova Gradina, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της Σόφιας, όπου μπορείς να χαλαρώσεις, να νοικιάσεις μια βάρκα στη λίμνη για να κάνεις βαρκάδα ή να εξερευνήσεις τα πολλά μονοπάτια πεζοπορίας.
Παλιό Τρένο στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό Σόφιας
  • Γκαλερί τέχνης και καφετέριες: Το Oborishte έχει μια ακμάζουσα καλλιτεχνική κοινότητα και μπορεί να ανακαλύψεις μοναδικά κομμάτια σε μικρές γκαλερί ή να απολαύσεις ένα ρόφημα σε ένα ζεστό καφέ.
  • Μπες στα τοπικά καταστήματα: Ζώντας, έστω και για λίγο στην περιοχή θα έχεις μια αυθεντική αίσθηση, με μικρά καταστήματα, αρτοποιεία και μπουτίκ. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να εξερευνήσεις τις μοναδικές προσφορές της γειτονιάς.
  • Ζήσε την εμπειρία της τοπικής κουζίνας: Δοκίμασε την παραδοσιακή βουλγαρική κουζίνα σε τοπικά εστιατόρια. Το Oborishte έχει μερικά κρυμμένα διαμάντια όπου μπορείτε να απολαύσεις νόστιμα τοπικά πιάτα σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον.


3. Λεωφόρος Vitosha

Η λεωφόρος Vitosha είναι μια από τις πιο εμβληματικές και ζωντανές περιοχές στη Σόφια. Είναι ο κύριος εμπορικός δρόμος της πόλης και εκτείνεται για περίπου 1 χιλιόμετρο από την πλατεία St. Nedelya μέχρι το νότιο άκρο του City Garden.

Αν σου αρέσουν τα ψώνια εδώ είναι ένας εμπορικός παράδεισος γεμάτος με μια ποικιλία καταστημάτων που κυμαίνονται από διεθνείς μάρκες και μπουτίκ υψηλών προδιαγραφών μέχρι τοπικά καταστήματα.

Παράλληλα η λεωφόρος είναι διάσπαρτη με πολλά καφέ, εστιατόρια και μπαρ, με υπαίθρια καθίσματα που επιτρέπουν στους θαμώνες να απολαύσουν τη ζωντανή ατμόσφαιρα του δρόμου.

Το βράδυ, η λεωφόρος Vitosha ζωντανεύει με ένα μείγμα από μπαρ, κλαμπ και κέντρα διασκέδασης, προσφέροντας διαφορετικές επιλογές για όσους θέλουν να ζήσουν τη νυχτερινή ζωή της Σόφιας. Ο σταθμός Serdika του μετρό, που βρίσκεται κοντά, διευκολύνει την μετακίνηση σε διάφορες περιοχές.

Τι να Δεις στην Λεωφόρο Vitosha

  • Εκκλησία St. Nedelya: Βρίσκεται κοντά στο βόρειο άκρο της λεωφόρου Vitosha και είναι μια ιστορική ορθόδοξη εκκλησία που έχει γίνει μάρτυρας σημαντικών γεγονότων σε όλη την ιστορία της Βουλγαρίας.
  • Εκκλησία Sveti Sedmochislenitsi: Εξερεύνησε την εκκλησία Sveti Sedmochislenitsi, μια ορθόδοξη εκκλησία γνωστή για τις όμορφες τοιχογραφίες της.
  • Δικαστικό Μέγαρο Σόφιας: Θαύμασε το αρχιτεκτονικό μεγαλείο του Δικαστικού Μεγάρου της Σόφιας, ενός επιβλητικού κτιρίου που βρίσκεται κατά μήκος της λεωφόρου Vitosha.
Υπαίθρια Αγορά Βιβλίων
  • Συνοικία τέχνης Vitosha: Ανακάλυψε το Vitosha Art Quarter, μια περιοχή δίπλα στη λεωφόρο Vitosha γνωστή για τις γκαλερί, τα στούντιο και τους χώρους τέχνης. Είναι ένας κόμβος σύγχρονης τέχνης και δημιουργικής έκφρασης.
  • Αγορά Βιβλίου: Εξερεύνησε την υπαίθρια αγορά βιβλίων που μερικές φορές δημιουργείται κατά μήκος της λεωφόρου Vitosha. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρεις καινούργια αλλά και μεταχειρισμένα βιβλία.
  • Vitosha Street Art: Έχε το νου σου για γκράφιτι και τοιχογραφίες κατά μήκος της λεωφόρου Vitosha. Η περιοχή έχει γίνει ένας καμβάς για τοπικούς και διεθνείς καλλιτέχνες του δρόμου.
  • Sofia City Garden (Πάρκο Gradski): Περπάτησε στον κήπο της πόλης της Σόφιας, που βρίσκεται στο βόρειο άκρο της λεωφόρου Vitosha. Αυτή η πράσινη όαση προσφέρει ένα ήσυχο καταφύγιο με παγκάκια, γλυπτά και μια γοητευτική ατμόσφαιρα.
  • Δημόσια ιαματικά λουτρά Σόφιας: Αν και δεν λειτουργούν πλέον σαν λουτρά, το κτίριο των Δημόσιων Ιαματικών Λουτρών της Σόφιας κατά μήκος της λεωφόρου Vitosha είναι ένα αρχιτεκτονικό ορόσημο που αξίζει να δεις.


4. Lozenets

Το Lozenets προσφέρει μια χαλαρή και πολυτελή ατμόσφαιρα, καθιστώντας το ιδανική περιοχή για όσους προτιμούν ένα πιο ήσυχο καταφύγιο, ενώ εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση σε χώρους πρασίνου και πολιτιστικές επιλογές. Bρίσκεται νότια του κέντρου της πόλης και κοντά στη γειτονιά του Oborishte.

Πρόκειται για μια περιοχή που περιλαμβάνει κυρίως μικρότερα αρχοντικά και μονοκατοικίες, αλλά και μια σειρά από σύγχρονες πολυκατοικίες. Χωρίζεται σε υποπεριφέρειες “Upper” και “Lower” με το κομμάτι “Lower” να συνορεύει άμεσα με το κέντρο της Σόφιας.

Η γειτονιά είναι γνωστή για τους όμορφους χώρους πρασίνου, τα μοντέρνα καφέ και εστιατόρια και τις πολυτελείς πολυκατοικίες της. Το Lozenets θεωρείται και είναι μια από τις πιο ακριβές γειτονιές της Σόφιας για να μείνεις. Ένα σημαντικό μειονέκτημα αυτής της περιοχής είναι η έλλειψη χώρων στάθμευσης.

Τι να Δεις στο Lozenets

  • Yuzhen Park: Εξερεύνησε το South Park, γνωστό και ως Yuzhen Park, έναν μεγάλο χώρο πρασίνου στο Lozenets. Το πάρκο διαθέτει μονοπάτια πεζοπορίας, παιδικές χαρές και χώρους αναψυχής, παρέχοντας ένα ήσυχο καταφύγιο στην καρδιά της πόλης.
  • Vitosha Mountain Views: Απόλαυσε την γραφική θέα του βουνού Vitosha, το οποίο είναι ιδιαίτερα εμφανές από διάφορα σημεία του Lozenets. Η γειτνίαση με το βουνό προσθέτει στην φυσική ομορφιά της περιοχής.
  • Borisova Gradina (Κήπος του Μπόρις): Το Borisova Gradina είναι ένα άλλο μεγάλο πάρκο στη Σόφια, το οποίο δεν απέχει πολύ από το Lozenets. Αυτό το πάρκο προσφέρει επιπλέον χώρους πρασίνου, μονοπάτια πεζοπορίας και ευκαιρίες για υπαίθριες δραστηριότητες.
  • Lozenets Residence: Θαύμασε την αρχιτεκτονική του Lozenets Residence, ενός σημαντικού οικιστικού συγκροτήματος γνωστού για τον μοντέρνο σχεδιασμό του.
  • Αγορά Lozenets (Hali Market): Ζήσε από κοντά την ζωντανή ατμόσφαιρα της αγοράς Lozenets, γνωστής και ως αγοράς Hali. Αυτή η αγορά προσφέρει φρέσκα τοπικά προϊόντα και μια ματιά στην καθημερινότητα της Σόφιας.
  • Πάρκο Kambanite: Εξερεύνησε το πάρκο Kambanite, γνωστό ως πάρκο-μουσείο σοβιετικής τέχνης. Διαθέτει μια συλλογή μνημείων και γλυπτών της σοσιαλιστικής εποχής, δίνοντας μια μοναδική ιστορική προοπτική.
  • Εκκλησία Lozenets (Εκκλησία St. Petka): Η εκκλησία Lozenets, γνωστή και ως εκκλησία St. Petka, μια όμορφη ορθόδοξη εκκλησία με ξεχωριστό αρχιτεκτονικό στυλ.


5. Studentski Grad

Το Studentski Grad είναι μια δυναμική, γεμάτη ζωντάνια περιοχή στη Σόφια που φιλοξενεί διάφορες πανεπιστημιουπόλεις. Ενώ όμως έχει σχεδιαστεί κυρίως για να φιλοξενήσει φοιτητές, η περιοχή έχει εξελιχθεί σε μια πολύπλευρη και πολύ ενδιαφέρουσα γειτονιά.

Αν αγαπάς την διασκέδαση η περιοχή διαθέτει πολλά μπαρ και κλαμπ, καθιστώντας την δημοφιλή προορισμό για όσους θέλουν να ζήσουν τη νυχτερινή ζωή της Σόφιας.

Στην περιοχή θα βρεις οικονομικές επιλογές φαγητού με τη μορφή καφέ και εστιατορίων εξαιτίας των φοιτητών, που προσφέρουν ένα μείγμα βουλγαρικής και διεθνούς κουζίνας. Επίσης υπάρχουν φοιτητικές αγορές που προσφέρουν από χειροποίητες χειροτεχνίες μέχρι μεταχειρισμένα αντικείμενα.

Τέλος εξερεύνησε το κοντινό Sofia Ring Mall, ένα μεγάλο εμπορικό συγκρότημα με μεγάλη ποικιλία καταστημάτων λιανικής πώλησης, εστιατορίων και επιλογών διασκέδασης. Είναι ένας βολικός προορισμός για ψώνια αλλά και αναψυχή.

Τι να Δεις στην Studentski Grad

  • Πανεπιστήμιο της Σόφιας “St. Kliment Ohridski”: Εξερεύνησε την πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Σόφιας, ένα από τα παλαιότερα και πιο διάσημα ιδρύματα στη Βουλγαρία. Η αρχιτεκτονική και οι χώροι πρασίνου το καθιστούν μια ευχάριστη περιοχή για βόλτα.
  • Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας: Άλλο ένα εξέχον εκπαιδευτικό ίδρυμα είναι το Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας. Η πανεπιστημιούπολη έχει μια σύγχρονη και δυναμική ατμόσφαιρα.
  • Borisova Gradina (Κήπος του Μπόρις): Κάνε μια μικρή βόλτα στη Borisova Gradina, ένα μεγάλο πάρκο κοντά στο Studentski Grad. Είναι ένας χαλαρωτικός χώρος πρασίνου όπου μπορείς να κάνεις μια βόλτα ή ακόμα και πικνίκ.
  • Φοιτητικές αγορές: Αν σου αρέσει να ψάχνεις και να ανακαλύπτεις, τότε κάνε μια βόλτα στις φοιτητικές αγορές όπου θα βρεις μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα.
  • Street Art και τοιχογραφίες: Στους δρόμους του Studentski Grad θα ανακαλύψεις την πολύχρωμη τέχνη του δρόμου και των γκράφιτι. Η περιοχή είναι γνωστή για τις καλλιτεχνικές της εκφράσεις, αντανακλώντας τη δημιουργικότητα της τοπικής κοινωνίας.
  • Sofia Ring Mall: Εξερεύνησε το Sofia Ring Mall, ένα μεγάλο εμπορικό συγκρότημα κοντά στο Studentski Grad. Το εμπορικό κέντρο προσφέρει μια ποικιλία από καταστήματα, εστιατόρια και επιλογές διασκέδασης.


6. Mladost

Tο Mladost μπορεί να μην είναι τουριστικό hotspot με την παραδοσιακή έννοια, παρέχει όμως ένα σύγχρονο και άνετο περιβάλλον σε όσους αναζητούν μια βολική βάση με πρόσβαση σε ανέσεις, καταστήματα και χώρους πρασίνου. Οι σύγχρονες υποδομές και η προσβασιμότητα της περιοχής την καθιστούν μια πρακτική επιλογή τόσο για βραχυπρόθεσμες όσο και για μακροπρόθεσμες διαμονές.

Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Σόφιας και παρόλο που δεν είναι γνωστό για παραδοσιακά αξιοθέατα, εντούτοις προσφέρει ένα άνετο και βολικό περιβάλλον τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.

Έχει χώρους πρασίνου και πάρκα που είναι διάσπαρτα σε όλο την περιοχή, όπως και την λίμνη Mladost, που βρίσκεται στη γειτονιά Mladost 4 και είναι ένα δημοφιλές σημείο για χαλάρωση, τζόκινγκ ή για να απολαύσεις το περιβάλλον.

Το Mladost είναι καλά συνδεδεμένο με την υπόλοιπη Σόφια με τις δημόσιες συγκοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων λεωφορείων και μετρό και αυτό διευκολύνει τους τουρίστες να εξερευνήσουν άλλα μέρη της πόλης.

Τι να Δεις/Κάνεις στο Mladost

  • Λίμνη Mladost (Mladost 4): Αυτή η γαλήνια λίμνη βρίσκεται στην γειτονιά Mladost 4 και προσφέρει ένα γαλήνιο περιβάλλον για μια χαλαρή βόλτα ή χαλάρωση.
  • Σταθμός Μετρό Mladost 1 Art Installation – “Το Σπήλαιο των Φόβων”: Αυτή η μοναδική εγκατάσταση τέχνης στο σταθμό του μετρό Mladost 1, είναι γνωστή ως “Το σπήλαιο των φόβων”. Ο σταθμός διαθέτει πολύχρωμες τοιχογραφίες και γλυπτά που δημιουργήθηκαν από τοπικούς καλλιτέχνες, προσθέτοντας μια καλλιτεχνική πινελιά στο περιβάλλον του χώρου.
  • Προσβασιμότητα στο αεροδρόμιο της Σόφιας: Επωφελήσου από την ιδανική τοποθεσία αυτής της γειτονιάς που βρίσκεται κοντά στο Αεροδρόμιο της Σόφιας.


Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο ίσως μπορείς να το μοιραστείς με τους φίλους σου. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε πολλά για μένα! Bεβαιώσου πως με ακολουθείς στο Facebook και το Instagram για να μαθαίνεις ταξιδιωτικά tips και να βλέπεις ακόμη περισσότερες φωτογραφίες! Αν δεν θέλεις να χάνεις κάθε νέα δημοσίευση κάνε εγγραφή στο Newsletter

Tzina Varotsi

Travel Writer - Blogger - Editor - Photographer - Traveler - Happy Mom - Proud Grandma - Dreamer

Πρόσφατα άρθρα

Ταγγέρη: 10 Αξιοθέατα της Μαγευτικής Πόλης

Η Ταγγέρη είναι η πόλη των αντιθέσεων με μια συναρπαστική ιστορία διαμορφωμένη στην διάρκεια των… Διαβάστε περισσότερα

πριν από %

Καπαλί Τσαρσί, Μεγάλο Παζάρι στην Κωνσταντινούπολη

Αν  έχεις επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη τότε γνωρίζεις ήδη πως δεν γίνεται να μην πας στο… Διαβάστε περισσότερα

πριν από %

Μπέργκαμο: 10 Λόγοι για να το Επισκεφτείς

Σκαρφαλωμένο στους πρόποδες των Άλπεων, το Μπέργκαμο είναι μια γοητευτική πόλη που μαγνητίζει τους ταξιδιώτες… Διαβάστε περισσότερα

πριν από %

Πάρκο Keukenhof, ένας Επίγειος Παράδεισος

Εκείνο που κυριολεκτικά με μάγεψε στο Άμστερνταμ ήταν το πάρκο με τις τουλίπες ή αλλιώς… Διαβάστε περισσότερα

πριν από %

Κουάλα Λουμπούρ: 20 Must-Do Εμπειρίες για να την Ανακαλύψεις

Η Κουάλα Λουμπούρ, πρωτεύουσα της Μαλαισίας, σαγηνεύει τους ταξιδιώτες με την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, τον συνδυασμό… Διαβάστε περισσότερα

πριν από %

Ιωάννινα, τα Πιο Σημαντικά Αξιοθέατα

Ιωάννινα, πρώτα στις τέχνες, στα γρόσια και στα γράμματα! Δεν συνοδεύει άδικα αυτό το ρητό… Διαβάστε περισσότερα

πριν από %